1
JAN
19:00
100 DKK
Thomas Clausen & Phil Palombi Duo
Posthus Teatret

Lineup

Thomas Clausen
Piano
Phil Palombi
Bass

Concert info

Bruce Spiegel har skabt en dokumentarfilm, som ikke alene fører os ind i Bill Evans’ musik, men også giver os en forståelse af, hvordan Bill Evans var som menneske. Filmen går kronologisk frem, begynder med Bills barndom i New Jersey og kulminerer med detaljer omkring hans død.

“Det tog mig 8 år at lave “Bill Evans, Time Remembered”. Otte år med at opspore alle de mennesker, som kendte Bill, og som spillede med ham, for at prøve at finde ud af så meget, jeg kunne, om Bill Evans, som forekom så uvirkelig og var så svær at forstå.
“Jeg føler mig meget beæret over at have fået chancen for at interviewe og stifte bekendtskab med så mange spændende mennesker, som har tilbragt så meget tid med Bill: Billy Taylor, Gene Lees, Tony Bennett, Jack DeJohnette, Jon Hendricks, Jim Hall, Bobby Brookmeyer, Chuck Israels, Paul Motian, Gary Peacock, Joe LaBarbera…. Det var en oplevelse, som man kun får én gang her i livet, at få lov at tale med disse begavede og talentfulde fyre om deres liv med jazzen, om deres “Time Remembered” med Bill Evans.” – Bruce Spiegel.

Længde: 90 min.

Venue

Posthus Teatret
Rådhusstræde 1
1466 København K
Denmark
+45 3311 6611 Get tickets Homepage

Cinema and jazz venue