10
JUL
16:00
DKK 100
Camilla Dayyani, Emil Hess & Thomas Clausen
Christians Kirke

Lineup

Thomas Clausen
Piano
Camilla Dayyani
Vocals
Emil Hess
Sax

Concert info

Hess, Dayyani og Clausen spiller musik hvor tekst og musik har et særligt samspil. Den intime besætning; saxofon, sang og klaver, skaber plads til de stærke tekster, som er i fokus. Musikernes improvisatoriske tilgang til musikken giver hver tekst nyt liv ved koncerterne.
Repertoiret er originale sange af Dayyani, Hess og Clausen sange skrevet til tekster et af bla. Emil Aarestrup, Tove Ditlevsen, B.S. Ingemann, Henrik Pontoppidan, Frank Jæger, Michael Strunge og Pia Tafdrup.
Camilla Dayyani er sangerinde med et stærkt udtryk. Tekstfortolkning er centralt i hendes virke og hun dyrker den gode klang og smukke melodiøse sange. Har lavet flere Cd med egne grupper og har været solist med forskellige big bands og Athelas ensemblet.

Venue

Christians Kirke
Strandgade 1
1401 København K
Denmark
+45 3254 1576 Get tickets Homepage

Ligesom Christianshavn er Christians kirke noget særligt. Smuk og statelig rejser kirken sig fra enden af Strandgade som et af byens mest spændende vartegn. Den er af del af bydelens identitet og et yndet mål for turister.

Kirken er udformet som en rektangulær blok med et tårn midt for den ene langside. Et tværstillet rum hvor prædikestol med orgelet øverst er placeret centralt for alle tilhørerpladser - både dem på gulvet og i pulpiturernes loger.