6
JUL
20:00
DKK 120
Emil Hess Quartet feat. Clausen
Christians Kirke

Lineup

Emil Hess
Saxophone
Thomas Clausen
Piano
Craig Earle
Bass
Jonas Johansen
Drums

Concert info

Saxofonisten Emil Hess, har samlet en spændende kvartet med topmusikere fra den Københavnske jazzscene. Hess har af flere omgange arbejdet sammen med Thomas Clausen og I 2014-2018 har kvartetten spillet koncerter ved bl.a. Copenhagen Jazzfestival som har ført til denne nye kvartet hvor der er en stor lydhørhed og indbyrdes forståelse. Ny nordisk jazz med et transatlantisk islæt. Grooves og flotte melodier, improvisation, åbenhed og musikalsk forståelse.

Gruppen har I 2016 udgivet CDén Now You Hear It, med kompositioner af Emil.
Cdén fik god modtagelse flere steder og fik af Ole Niemand følgende ord I Jazz Special:

“Emil Hess Folder sine lyriske kompositionsevner ud I fuldt flor. Han har en fortryllede evne til at skrive enkle, ørehængende og velklingende melodier, der passer fortrinligt til både hans og Thomas Clausens improvisations talent.”

Emil Hess, intermationalt aktiv københavnsk saxofonist og komponist. Har skrevet 330 kompositioner, udgivet 15 CDér og har spillet over 1500 koncerter I ind og udland. Har I 2014 vundet en Danish music Award for bedste danske jazz album med 3XHESS. Han har af flere omgange boet og spillet og indspillet I New York, med bla. Mulgrew Miller og Cameron Brown.

Thomas Clausen, en af europas førende pianister somhar spillet med alt og alle indenfor dansk og international jazz. bla. Dexter Gordon, NHØP og Gary Burton.

Graig Earle og Jonas johansen er et stærk rytmeteam medmange jazzmeritter på CVét, de har stor forståelse for EH`s musik og er med til at danne et godt kollektiv I Emil Hess Quartet….

Venue

Christians Kirke
Store Søndervoldstræde 2, st.
1419 København K
32 54 15 76 Get tickets Homepage