13:00
DKK 150
Clausen - Heick / Så tag mit hjerte
Anexet ved Lundsgaard Gods

Lineup

Thomas Clausen
Piano
Cecilia Engelbrecht Heick
Vocals

Concert info

Der venter publikum en intim og nærværende oplvelse, når Cecilia Engelbrecht Heick (vokal) og Thomas Clausen (klaver) fortolker tekster af Tove Ditlevsen.

Koncerten vil være en intim oplevelse i selskab af to musikere, der med ægthed og kvalitet fortolker noget af det smukkeste danske nationalarv i Tove Ditlevsens digte, særligt fra den mere ukendte samling “Sind”, der blot er udgivet i 700 eksemplarer udenfor oplag.

Venue

Anexet ved Lundsgaard Gods
Lundsgårdsvej 15
5300 Kerteminde
Danmark
6093 0055 Get tickets Homepage

Kulturhuset Anexet ligger i Kerteminde i Lundsgaard Gods’ gamle avlsbygninger, som med 7 mio. kr. fra Realdania og en tilsvarende egeninvestering er blevet renoveret og indrettet til multifunktionelt kulturhus med udstillings- og konferencefaciliteter.

Kulturhuset er smukt beliggende omgivet af skov og hav, og danner således de perfekte rammer for en lang række aktiviteter.

Kulturhuset Anexet afholder årligt en bred vifte af kulturelle arrangementer, og man kan opleve alt fra jazzkoncerter til videnskabelige foredrag.

Derudover afholdes der løbende virksomhedsarrangementer af forskellig art, da stedets funktionelle rum udgør ideelle rammer for konferencer, seminarer og meget andet.